powered by Surfing Waves

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ραδιοφωνική παραπληρόφορηση Στεργίου: Δεν εκτέλεσαμε την απόφαση του 2012 για αποξήλωση γιατί καθυστερησαν για πάνω από 2 χρόνια οι διαδικασίες

Ο κ  Στεργίου δηλώνει  στο Ράδιο Ιστιαία ότι δεν εκτέλεσε την απόφαση του ΔΣ του 2012 για αποξήλωση του σαπιου ξυλόδρομου Αγκάλης γιατί δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποξήλωσης μέχρι το 2015. Παραδέχεται ότι δεν ακύρωσαν την απόφαση αυτή του Δ .Σ.  για αποξηλωση με άλλη απόφαση γιατί προχωρούσαν οι διαδικασίες. Το ότι η αποξήλωση είχε μπει σε διαδικασία πού αναφέρει ο κ. Στεργίου δεν προκύπτει από τα έγγραφα της απόφασης αργίας του γ. γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Προφανώς παραπληροφορεί.
Δηλώνει παραπλανητικά ότι από το 2012 μέχρι το 2014 σαν Δημ. Αρχή  Ψαρρού έκαναν έργα συντήρησης στο ξυλόδρομο για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Ο κ. Στεργίου πού σαν αντιπολίτευση δεν έχει ψηφίσει κανένα προϋπολογισμό από το 2014 αποποιείται κάθε ευθύνης και αερολογεί για το θέμα. Υποκριτικά αποδέχεται τα προβλήματα πού δημιουργεί στους πολίτες η καθυστέρηση αλλα θεωρεί ότι αυτός δεν εχει καμιά  ευθύνη να επισπεύσει την συγκλιση του ΔΣ για τη γρηγορότερη ψήφιση του.

Αναφέρεται στην ψήφιση του προϋπολογισμού σε τρίτο πρόσωπο λες και δεν συμμετέχει σε αυτή.
Ένας φθηνός δημαγωγός.

Όλοκληρη η συνέντευξη στο παρακάτω σύνδεσμο.

Γιάννης Στεργίου για την παύση του Χρήστου Καλυβιώτη (7-2-2018) -

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.