powered by Surfing Waves

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο δήμαρχος ζητά ανάκληση της απόφασης της ΟΕ για την μη ποινική δίωξη των υπευθύνων για υπεξαίρεση των χρημάτων του αθενοφόρου

Στις 28-11-2017 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου απουσία του δημάρχου και αποτελούμενη αποκλειστικά από μέλη της γαγγραινώδους συμπραξης αποφάσισε να μην ορίσει  δικηγόρο για την ποινική δίωξη των κκ. Μάρκου και Ψαρρού πού φέρονται σαν υπεύθυνοι για την υπεξαίρεση των χρημάτων του ασθενοφόρου Λίμνης μετά την ύποπτη  γνωμοδότηση αυτόκλητου δικηγόρου.
Από την παρακάτω πρόσκληση για ανάκληση αυτής της απόφασης φαίνεται ότι υπάρχει Έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπόθεση πού αποκρύφτηκε στην συνεδρίαση της οικ. Επιτροπής της 28-11-17 υπό την προεδρία Καντζούρα. Ως γνωστόν ένας από τους φερομενους σαν υπεύθυνος για την υπεξαίρεση ο κ. Μάρκου είναι δικηγόρος του κ. Καντζούρα.


Η πρόσκληση

Καλείστε στην 21η /2017 ΤΑΚΤΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ- ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ημέρα ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 13.0 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου ΜΕΛΑ στην Δημοτική Κοινότητα Λίμνης, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης .

1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δικηγόρου, για γνωμοδότηση άσκησης ή μη ένδικων μέσων για την αναζήτηση των χρημάτων το Δήμου από τους λογαριασμούς στην ΕΤΕ και Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που ανοίχθηκαν για την αγορά ασθενοφόρου, ενεργώντας σύμφωνα με την με αριθμ. 119/Α/2017 Έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) και ανάκληση της αριθμ. 198/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
2. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης «Προμήθεια Εξοπλισμού μηχανογράφησης»
3. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης «Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού μηχανογράφησης».
4. Άσκηση ή μη περαιτέρω ενδίκων μέσων μετά από γνωμοδότηση δικηγόρου κατά της υπ’ αριθμ. 307/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας (GREEK CAMPRING).
5. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση επί της αριθμ. 29/2017 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας, έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.