powered by Surfing Waves

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αποκαλύψεις για "εργασιακό εκφοβισμό Καλυβιώτη" και σασπένς για "αγωγές από δήθεν εθελοντές" στο 3ο επεισόδιο του "Παιχνιδιού του Δημαρχιακού Στέμματος" την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου



Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στο Μαντούδι το τεχνικό πρόγραμμα 2018 (επεισόδιο 3, σεζόν 3).

Ανάμεσα στα θέματα διακρίνονται  τα  σικέ  θέματα "Καταδίκη της κατάχρησης εξουσίας και του εργασιακού εκφοβισμού"  από το ντουέτο Καντζούρα -Αρβανίτη  και "Ενημέρωση για τις αγωγές που υπεβλήθησαν από δήθεν εθελοντές κατά του Δήμου"  από το ίδιο ντουέτο. Το θέμα γίνεται ενδιαφέρον και δημιουργεί σασπένς  από  το προσδιορισμό "δήθεν" για τους ενάγοντες εθελοντές  και το ότι προέρχεται φυσικά από τους Καντζούρα -Αρβανίτη.

Αλλά θέματα είναι η αίτηση τοπικού συλλόγου που περισσότερο ασχολείται με το στήσιμο αυθαιρέτων κατασκευών δίπλα στο ποτάμι του οποίου έκλεψε το όνομα παρά με το ψάρεμα και η δεδομένη συμμετοχή του δήμου στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» του  αρχαιόπληκτου Ηλία Ψινάκη. Αφορά  ένα  δίκτυο πολυεπίπεδης πολιτιστικής συνεργασίας πού ανάμεσα στα άλλα θα προβάλει και θα αξιοποιεί την Αρχαία Πολιτισμική Φιλοσοφία και Παράδοση.Θα συνιστούσα ταπεινά στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα πλαίσια  βέβαια των στόχων της μοντέρνας αμφικτυονίας να αξιοποιήσει την φιλοσοφία από τα  "Ηθικά Νικομάχεια" του Αριστοτέλη και την "Πολιτεία" του Πλάτωνα.


Η πρόσκληση στην συνεδρίαση.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος τοπικής κοινότητας Μαντουδίου (Απόφαση 140/2017 δημοτικού συμβουλίου ΑΔΑ 6ΑΑΣΩΛ5-ΑΚΘ), την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 ,ώρα 17.30, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:





1. Αίτηση Αλιευτικού Ερασιτεχνικού Συλλόγου ΚΥΜΑΣΙΩΤΗΣ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

2.Αίτηση δημοτικών συμβούλων αριθμ. πρωτ. 12133/11-12-2017 με θέμα: «Ενημέρωση από τον Δήμαρχο σχετικά με τις αγωγές που υπεβλήθησαν από δήθεν εθελοντές κατά του Δήμου» (ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Καντζούρας Ιωάννης-Αρβανίτης Παναγιώτης)

3. Αίτηση δημοτικών συμβούλων αριθμ. πρωτ. 12134/11-12-2017 με θέμα:«Καταδίκη της κατάχρησης εξουσίας και του εργασιακού εκφοβισμού από τον Δήμαρχο Καλυβιώτη Χρήστο»(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καντζούρας Ιωάννης-Αρβανίτης Παναγιώτης)

4. Έγκριση τροποποιημένου τεχνικού προγράμματος Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας έτους 2018. Κατάρτιση και Ψήφιση (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:

5. Παράταση εκτέλεσης εργασιών του έργου : «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (Πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας) ­διαμορφωση χωρων στάθμευσης κοντα στην κεντρική πλατεία πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγιου Κων/Νου & Ελενης Και 9ης Μαϊου) αναδιαμορφωμένη του εμπορικού δρόμου (Οδος Οσιου Ιωαννη Ρωσσου)»(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πρόεδρος Δ.Σ –Πληροφορίες Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γερογιάννης Γεώργιος)

6. Η αρίθμ. 32/2017 απόφαση της ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα «Συζήτηση επί της δυνατότητας εκπόνησης μελέτης και χρηματοδότησης για την κατασκευή αποχέτευσης ,στο δ.δ. Ροβιών» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Παληός Ευστράτιος ,Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΛΑΑ)

7.Η αρίθμ. 32/2017 απόφαση της ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα «Παραχώρηση Αποφρακτικού Μηχανήματος από τον Δήμο στην ΔΕΥΑ» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Παληός Ευστράτιος, Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΛΑΑ)

8. Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

9.Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων στην τ. κ. Προκοπίου(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

10. Αίτηση διαγραφής νηπίου από Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου και διαγραφή οφειλών τροφείων δημοτικού παιδικού σταθμού Μαντουδίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

11.Συμμετοχή του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)





Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου


Χατζής Ανδρέας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.