powered by Surfing Waves

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Προπώληση εισητηρίων για την συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου στην Λίμνη στις 12 Αυγούστου



Ο χορευτικός όμιλος "Το Λύμνι" υποδέχεται στη Λίμνη Ευβοίας το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 το μεγάλο λαικό τραγουδιστήΜπάμπη Τσέρτο. Μαζί του στο τραγούδι η Ειρήνη Τουμπάκη.
Συμμετέχει ο Aνδρέας Κατσιγιάννης με το σαντούρι του.


Παίζουν οι μουσικοί:
Κυριάκος Γκουβέντας - βιολί
Κώστας Ζαριδάκης - μπουζούκι
Κώστας Τσεκούρας - κιθάρα
και ο Γιάννης Τσέρτος - πιάνο, ακορντεόν και ενορχηστρώσεις

O Μπάμπης Τσέρτος είναι Έλληνας μουσικός και τραγουδιστής. Τη δεκαετία του 1980 όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα ρεμπετάδικα, ο Μπάμπης Τσέρτος άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά στην ταβέρνα «Οι φίλοι», στην Κυψέλη. Από τότε έχει συνεργαστεί με μεγάλους ρεμπέτες όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσάφη, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος, αλλά και με νεότερους όπως ο Μπάμπης Γκολές, ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κ.ά.
Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Λάκης Χαλκιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Παντελής Θαλασσινός, η Νάντια Καραγιάννη, ο Χρόνης Αηδονίδης, η Σωτηρία Λεονάρδου κ.α. Επίσης συνεργάζεται με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσιάζοντας τον μεγάλο μουσικό πλούτο της σμυρναίικης παράδοσης.


Προπώληση 10 ευρώ/ Ταμείο 12 ευρώ


Σημεία προπώλησης αναγράφονται στην αφίσα.
Διοργάνωση: Χορευτικός Όμιλος "Το Λύμνι"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.