powered by Surfing Waves

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το συλλαλητήριο των ρετσινάδων την Πέμπτη 15 Ιούνη στο Υπ. Περιβάλλοντος

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ –
ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το σωματείο μας την Πέμπτη 15 Ιούνη στο Υπ. Περιβάλλοντος.
Απαντάμε με τη μαζική μας συμμετοχή στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου να υπονομεύσει την ενότητά μας και τον αγώνα μας.
Για αυτό το σκοπό αξιοποιεί κάθε μέσο αποπροσανατολισμού, όπως το κάλεσμα προς το Σωματείο μας για συνάντηση τη Δευτέρα 12 Ιούνη, τρεις μέρες πριν την κινητοποίησή μας που έχει εξαγγελθεί εδώ και … μέρες.
Η μαζική συμμετοχή στη γενική συνέλευση του Σωματείου μας, η καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση της Πέμπτης 15 Ιούνη και η μαζική αποδοχή των αιτημάτων μας από τους συναδέλφους στον αγώνα ενάντια στον αφανισμό μας, φαίνεται πως έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση που προσπαθεί με τεχνάσματα να ελιχθεί και να κερδίσει χρόνο για να κάμψει τη δικαιολογημένη αγανάκτησή μας.
Άλλωστε, η κυβέρνηση εδώ και καιρό γνωρίζει τα αιτήματά μας που αντιτίθενται στις αποφάσεις της για μείωση της επιδότησης, φορολόγηση 22% από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου 22% ….. κλπ.
Αν είχε πρόθεση να τα ικανοποιήσει θα μπορούσε να το έχει κάνει ήδη.
Μόνο ο μαζικός και οργανωμένος αγώνας μας μπορεί να ασκήσει πίεση και να φέρει την ικανοποίηση των αιτημάτων μας για:
• 0,50 €/κιλό τουλάχιστον ενίσχυση ρητίνης για το 2016.
• Κατάργηση της φορολόγησης με 22% και της προκαταβολής φόρου 22% (δηλ. 44% φόρο).
• Δωρεάν παροχή εφοδίων (σακούλες, φάρμακα κλπ).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, και αυτούς που δεν το έχουν αποφασίσει μέχρι σήμερα, να δηλώσουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 15 Ιούνη.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον υπουργό να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με το Σωματείο τη μέρα της κινητοποίησης και να ανακοινώσει τις προθέσεις του μπροστά σε όλους τους ρετσινάδες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.