powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Θείες Λειτουργίες για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων στο δήμο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί τούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να συμμετάσχουν στις Θείες Λειτουργίες που θα τελεσθούν κατά τόπους πριν την έναρξη των εξετάσεων. Πρόγραμμα θείων λειτουργιών για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
Πρόγραμμα θείων λειτουργιών για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
Έτσι, την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, θα τελεσθούν Θείες Λειτουργίες:

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος και ώρα 21:00, για τα παιδιά των Αρχιερατικών Περιφερειών Χαλκίδος, Μεσσαπίων και Διρφύων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου και ώρα 20:00, για τα παιδιά των Αρχιερατικών Περιφερειών Κηρέως, Νηλέως και Αιγαίων.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας και ώρα 20:00, για τα παιδιά των Αρχιερατικών Περιφερειών Ιστιαίας και Αιδηψού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.