powered by Surfing Waves

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Συμεών : αλαζονεία και κλειστές πόρτες για τους ρητινοπαραγωγούς


Είναι γνωστή η υπηρεσία που προσφέρουν οι ρητινοπαραγωγοί στην προστασία των δασών. Επισης συμφωνούμε ότι οι ρητινοπαραγωγοι δεν χαρακτηρίζονται ως προνομιούχοι μεγαλοεισοδηματίες. Κι όμως αντιμετωπίζουν (και αυτοί) την κοροϊδία της δήθεν αριστερής κυβέρνησης.
Το 2011 ωρυόταν για τη χαμηλή επιδότηση που τότε ήταν 45 λεπτά ανά κιλό ρητίνης. Όπως σωστά μαντέψατε, όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις αλλά το ποσό για την παραγωγή του 2015 έπεσε στα 36 λεπτά ενώ για το 2016 με βάση τον προϋπολογισμό του 2017 κατακρημνίζεται στα 13-15 λεπτά! Βυθίζοντας έτσι σε απόγνωση τις 1500 περίπου οικογένειες στην βορειοκεντρική Εύβοια σύμφωνα με το σωματείο τους. Για πολλούς ο μόνος λόγος συνέχισης είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων ενσήμων. Το χειρότερο όμως είναι ότι αν και έχει επισήμως ζητηθεί εδώ και πάνω από τέσσερις μήνες συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Φάμελλο, η κυβέρνηση δεν έχει καταδειχτεί όχι μόνο να τους δει αλλά και να τους απαντήσει! (οι τέσσερις βουλευτές αλήθεια τι κάνουν;) Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα κινήσει την απαραίτητη κοινοβουλευτική διαδικασία πιέζοντας για τοποθέτηση επί του θέματος. Το να μην μπορείς να λύσεις προβλήματα μπορώ να το καταλάβω. Οι κλειστές πόρτες και η άρνηση διαλόγου όμως καταδεικνύουν αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά που είναι απαράδεκτη.

Συμεών Κεδίκογλου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.