powered by Surfing Waves

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Πάτρας κ. Πελετίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο


Το Δημοτικό Συμβουλιο αποφάσισε στις 22-2-2017  την έκδοση του πιο κάτω ψηφίσματος συμπαράστασης στον Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη.
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, καταδικάζει τησυνεχιζόμενη δίωξη του δημάρχου της Πάτρας, επειδή δε διευκόλυνε την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις δίνοντας της δημοτικό χώρο για τις βουλευτικές εκλογές το 2015, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Ο δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Φαίνεται θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας, να αποκαλύπτεις τον πραγματικό της ρόλο ως απόγονοι των ναζί, να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι
σε μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την αποφασιστικότητά του να μην επιτρέψει σε κανέναν να κατηγορεί δημάρχους επειδή δε βάζουν πλάτη στα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την εγκληματική της δράση. Ο εγκληματικός της χαρακτήρας απορρέει από την ίδια τη ναζιστική θεωρία την οποία πιστεύει. Απορρέει από τη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου της εναντίον μεταναστών, αντιφασιστών, μελών του εργατικού κινήματος. Ο λαός του Δήμου μας, όλος ο λαός της Ελλάδας έχει μνήμη. Οι θηριωδίες των ναζί μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, τα ολοκαυτώματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας θυμίζουν την αντίσταση του λαού μας απέναντι στο
τέρας του φασισμού, μας εμπνέουν για τους αγώνες του σήμερα.

Όσο αφορά το αν υπάρχει ή όχι δικαστική απόφαση για το χαρακτηρισμό ως εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, υπάρχει κάτι πιο ισχυρό. Η ιστορία του λαού μας, που πλήρωσε με φόρο αίματος το φασισμό. Ο εγκληματικός της χαρακτήρας εκπορεύεται από τη ναζιστική της ιδεολογία, που ποτέ δεν έκρυψε.

Ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης, έπραξε αυτό που κάθε αγωνιστική Δημοτική Αρχή οφείλει να πράξει: να μην παραχωρεί κανένα χώρο, κανένα περιθώριο να σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν δεν είναι ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, αλλά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και όσοι τη στηρίζουν και την ανέχονται μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο λαός με τη δράση και τους αγώνες του, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το εγκληματικό, φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.