powered by Surfing Waves

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις για κοπή δένδρων σε Πήλι, Αχλάδι και Ροβιές- Την γλίτωσε το κυπαρίσσι στην Λίμνη

Το Δημοτικό Συμβούλιο με αποφάσεις του ενέκρινε την κοπή των παρακάτω:

-την κοπή  δένδρων στο δημοτικό σχολείοΑχλαδίου (ακακίες και ένας πεύκος) που αναφέρονται στην με αρίθμ. 3/2016 απόφαση του τοπικού συμβουλίου Αχλαδίου. Ο  πεύκος σύμφωνα με το τοπικό Συμβούλιο  προξενεί ζημιές στην κτιριακή υποδομή του κτιρίου του σχολείου και στην θέση τους να φυτευτούν άλλα ενδημικά και οπωροφόρα δένδρα

-την κοπή των δύο δένδρων (λεύκες) στις Ροβιές  που αναφέρονται στην  αρίθμ. 10/2016 απόφαση  του τοπικού Συμβουλίου Ροβιών ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχομένων κατοίκων και των οχημάτων.

-Την κοπή δύο(2) πεύκων ,που βρίσκονται στην παιδική χαράτ.κ.Πηλίου στη θέση «Αγιοι Ανάργυροι» ,όπως αυτά περιγράφονται στην από 4/3/2015 έκθεση αυτοψίας της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου. 2) Η κοπή θα γίνει με μέριμνα του τοπικού συμβουλίου Πηλίου και η ξυλεία που θα προκύψει να διατεθεί από το τοπικό συμβούλιο σε άπορους κι ευπαθείς ομάδες. 3)Να φυτευτεί με μέριμνα του τοπικού συμβουλίου διπλάσιος αριθμός από κατάλληλα φυτά (καλλωπιστικά)

-Την διατήρηση του κυπαρισσιού που βρίσκεται στην Δημοτική ΚοινότηταΛίμνης σύμφωνα με την  την αρίθμ. 12/2016 απόφασης της Δημοτικής κοινότητας Λίμνης.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.