powered by Surfing Waves

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δημοπρατήθηκε η συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου Ροβιών. "Χόρτο ή τίποτα" λένε Καντζούρας και Μουργιάς


Στις 2/2/16 το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες και αλλαγές ενέκρινε  το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016 . Ανάμεσα στα εγκεκριμένα έργα ήταν και 11.000 Ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου Ροβιών. Η Οικονομική επιτροπή σε πρόσφατη συνεδρίαση της κατάρτισε τους όρους δημοπράτησης του έργου και καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες και εμπειροτέχνες (Οικονομικούς φορείς) να υποβάλουν σφραγισμένες προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ Κηρέως, έως την Πέμπτη, 22 - 12 - 2016 και ώρα 10:00.   οι κ.κ. Καντζούρας Ιωάννης και Μουργιά Ιωάννης δεν ψήφισαν  την δημοπράτηση διότι  θέλουν χόρτο για  το γήπεδο.


Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου
Στα πλαίσια των εργασιών του ως άνω έργου θα γίνει συντήρηση της χωμάτινης επιφάνειας του
γηπέδου οικισμού Ροβιών που χαρακτηρίζεται από τις κάτωθι εργασίες:

Καθαρισμός επιφάνειας γηπέδου από χαμηλή βλάστηση
Προμήθεια, διάστρωση, διαβροχή και συμπύκνωση στρώσης ορυκτού λατομείου (νταμαροχώματος), μέσου πάχους 0,05 μέτρα περίπου για επιφάνεια 6.374 τ.μ.)
Προθεσμία εκτέλεσης του έργου
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δύο (2) μήνες και αρχίζει από την ημέρα
υπογραφής της σύμβασης.
Προϋπολογισμός του έργου - Εκτιμώμενη αξία της σύμβασης

O συνολικός προϋπολογισμός Μελέτης του έργου ανέρχεται σε 10.785,48 Ευρώ



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.