powered by Surfing Waves

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ορίστηκε δικηγόρος υπεράσπισης του δήμου εναντίον της αγωγής των πυροφυλάκων που θα παράσχει και νομική υποστήριξη στους αντίδικους πυροφύλακες

Στις 23/2/16 το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε την περίεργη απόφαση να  παράσχει νομική υποστήριξη  σε 5 πυροφύλακες  στην επικείμενη δικαστική τους  μάχη εναντίον του δήμου από τον οποίο  διεκδικούσαν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο  μάλιστα έδωσε εντολή στην Οικονομική Επιτροπή να ορίσει και τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους.




Η απόφαση της 23/2/16 του Δημοτικού  Συμβουλίου

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις  23/2/16 





Η δικαστική υπόθεση αυτή θα συζητηθεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας  στις 11/01/2017.



Η απόφαση  της  Οικονομικής Επιτροπής


Στις 28/11/16 η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε  να ορίσει ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου τον  ****** ώστε να μελετήσει την παραπάνω  απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου και να πράξει προς το συμφέρον του Δήμου και σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (για νομική στήριξη των εναγόντων)  καταθέτοντας τις απόψεις, γνωμοδοτήσεις, να παραστεί στους  δικάσιμους, ή σε οποιαδήποτε μετ' αναβολή δικάσιμο για την υπόθεση της αγωγής με αριθμ. κατάθεσης 23/2016 , των Αθανάσιου Αγιασοφίτη, Αθανάσιου Χατζή, Δαυίδ Μάρκου, Ιωάννη Σκλαβούνου, Χρήστου Σκλαβούνου.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.