powered by Surfing Waves

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Παρατείνεται μέχρι τον Σεπτέμβριο 2017 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


Για εννέα μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017, θα ανανεωθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου, όπως προκύπτει από την απάντηση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα.

Στο κείμενο της απάντησης αναφέρεται ότι το πρόγραμμα προβλέπεται να ανανεωθεί μετά τη λήξη του (31/12/2016) για 9 μήνες το 2017 ώστε να συμβαδίσει χρονικά με την έναρξη λειτουργίας της ενιαίας δομής ολοκληρωμένης φροντίδας ηλικιωμένων στην οποία και θα ενταχθεί. Για την παράταση του προγράμματος επισημαίνεται ότι «δεν θα υπάρξει νέα προκήρυξη θέσεων, αλλά ανανέωση της σύμβασης των ήδη απασχολούμενων εργαζομένων» στο «Βοήθεια Στο Σπίτι».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.