powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Cinema on the road σε γειτονιές και πλατείες του Δήμου....


Συνεχίζει την περιοδεία του στις γειτονίες και στις πλατείες του Δήμου Ηρακλείου το cinema on the road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ.
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το Cinema on the road θα βρεθεί στην Πυργού με την ελληνική ταινία «Γάμος στο περιθώριο του Β. Κες. Οι προβολές θα συνεχιστούν μετά την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, έτσι την Τετάρτη 17 Αυγούστου στην Πρασσά, θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Αγάπη στα 16».
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στα Σταυράκια, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους» του Τώνη Λυκουρέση.
Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη για το κοινό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.