powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κίνηση δημιουργίας συλλόγου εθελοντών για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Με αφορμή τη τελευταία καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον τόπο και την περιοχή μας με ανυπολόγιστες ζημιές και ανοιχτές ακόμα τις πληγές μας.........ομάδα πρωτοβουλίας συμπατριωτών μας βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό καταστήμα μετά από πρωτοβουλία της πολιτικής προστασίας και με τη συνδρομή της εθελοντικής ομάδας Ερέτριας διαπιστώθηκε η ανάγκη δημιουργίας συλλόγου εθελοντών του τόπου μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και άλλων δράσεων. 
Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συντρέξουν ώστε να ιδρυθεί επίσημη εθελοντική ομάδα.Για το λόγο αυτό χρειάζονται κατ' αρχήν 21 άτομα-ιδρυτικά μέλη ώστε να πάρει ο σύλλογος νομική μορφή.(καταστατικό κλπ).Για αυτό τον λόγο θα συγκεντρωθούμε την επόμενη Τρίτη 9/8/2016 και ώρα 20.00 στο κτήριο Μελά. 

Λίμνη 4/8/2016 
Ομάδα πρωτοβουλίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.