powered by Surfing Waves

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς – Αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ

paidikos stathmosΑνακοινώθηκαν  από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (ΕΕΤΑΑ)  οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ 2016-2017. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα, στην εφαρμογή  www.eetaa.gr   και www.paidikoi.eetaa.gr   καθώς και  http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/results_2016/goneis_pro_select.php . Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε.
Ενστάσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου (τρεις εργάσιμες ημέρες, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο) είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ, είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.
Όπως διευκρινίζεται από την ΕΕΤΑΑ «Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00»
Οι πίνακες ΕΕΤΑΑ με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, θα δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr


http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/20160817_goneis-prosorina/index.html

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.