powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η Λίμνη είναι εδώ, εσύ;










Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου η Λίμνη Ευβοίας δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα μετά τις πυρκαγιές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Εύβοιας , η Λίμνη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό προσφέροντας τις ίδιες , υψηλού επιπέδου, υποδομές και υπηρεσίες.

Η Λίμνη Ευβοίας δεν έγινε ποτέ ασπρόμαυρη.

Συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο των δέντρων της. Συνεχίζει να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα περιβάλλον με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσίες ποιότητας, στο οποίο κυριαρχεί η μαγεία της φύσης.

Η Λίμνη είναι εδώ, εσύ;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.