powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Συνέλευση του νεοϊδρυθέντος "Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Ελυμνίων" αύριο Παρασκευή στις 7:00


από Panagiotis Katarachias

Στην Λίμνη το βράδυ 9/8/16 έγινε το πρώτο βήμα για να κινητοποιηθούμε για την προστασία των δασών μας καθώς επίσης και για την προστασία του πολίτη. Σε πρώτη φάση συγκεντρώθηκαν 90 υπογραφές για την ίδρυση του συλλόγου. Στην επόμενη συνάντηση μας για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα θα γίνει η επιλογή του υπηρεσιακού ΔΣ που θα ολοκληρώσει την διαδικασία νομιμοποίησης του Σωματείου. Την επόμενη εβδομάδα στόχος μας είναι να οργανώσουμε την πρώτη μας δράση στο βουνό. Περιμένουμε πολλά περισσότερα μέλη να στελεχώσουν την ομάδα μας.
Το καταστατικό του συλλόγου















Καλούνται όλα τα μέλη αλλά και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου , την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 , 19.00 η ώρα στο κινηματοθέατρο Λίμνης . Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου μας με θέματα :

- Επιλογή υπηρεσιακού Διοικητικού Συμβουλίου του υπό ίδρυση Συλλόγου.
- Οικονομική Ενίσχυση του Συλλόγου για τα παράβολα ίδρυσης του .
- Συζήτηση των Σκοπών και των Δράσεων του Συλλόγου
- Εγγραφή νέων μελών
Πρώτη Δράση του Συλλόγου : Καθαρισμός στο Πευκέλι .
Ώστε να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος εορτασμός .





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.