powered by Surfing Waves

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Μπάσης και Πέτα στην Λίμνη στις 11 Αυγούστου



Δελτίο  Τύπου

Συνεχίζουμε...

Παράγουμε πολιτισμό,

Εκπέμπουμε αισιοδοξία.





Ο χορευτικός όμιλος «Το Λύμνι» με χαρά καλωσορίζει στη Λίμνη Ευβοίας ένα μεγάλο και καταξιωμένο καλλιτέχνη, τον Δημήτρη Μπάση, και μια χαρισματική ερμηνεύτρια, την Ελένη Πέτα.

Ο Δημήτρης Μπάσης ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ερμηνεύει τραγούδια που αγαπήσαμε. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητα του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!!!

Σε αυτό το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα , ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με την χαρισματική Ελένη Πέτα ερμηνεύουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και όλες τις προσωπικές επιτυχίες από την δισκογραφία τους, τραγούδια που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναθυμηθούμε.

Ραντεβού στην Λίμνη στις 11 Αυγούστου 2016 στον προαύλιο χώρο του Α.Τ. Λίμνης , στις 21:00.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.